Spring naar de inhoud

Reviews

Schrijf een review

Heel vriendelijk geholpen geweest en aan een aangename prijs ons laminaat kunnen kopen. zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een vloer, veel keuze binnen 1 winkel.

K
Kelly Akkouchi

Aanrader! Uiteindelijk bij Floor depot de vloer gevonden die verder nergens meer leverbaar was. Vriendelijke en duidelijke communicatie, en de vloer op afgesproken dag geleverd met zelfs een aantal extra m2 vloer. Top service!

A
Albert Jissink

heel vriendelijke mensen
zeer goede en vlotte service
degelijk materiaal
veel soorten met een ruime voorraad je kan je aankoop direct mee nemen laden gaat super vlot met hulp van de medewerkers
zeer voordelige prijzen
Ik zou het iedereen aanraden

S
Sen Desmedt

Kreeg steeds een accuraat en vlug antwoord op mijn email met de vraag wat er nog in voorraad was. Ben ter plekke gaan kijken en er werd op een zeer vriendelijke manier uitleg gegeven. Bovendien kregen wij nog een helpende hand bij het inladen in onze auto. Super.

I
Ida Magerman

Heel vriendelijk, groot assortiment vloeren aan een aantrekkelijke prijs. Dit is vergelijkbaar met de colruyt van de vloerenwinkels. Geen speciale winkelinrichting en er staan maar 2 verkopers. Als het druk is, moet je even wachten. Maar het is zeker de moeite waard omdat je voor een kwalitatieve vloer aanzienlijk minder geld betaald.

S
Soraya M

Zeer tevreden, goed opgeleid en vriendelijk personeel. Grote verscheidenheid aan parket

D
Daniela Metenidis

Prijzen en service zijn top! Ik kan het iedereen aanraden!

C
Chesney De Clerck

Wij waren op zoek naar een kwalitatieve vloer, maar met dat de prijzen zo aan het stijgen waren kwamen we terecht bij Floor-Depot.

Ruim assortiment, 2 zeer vriendelijk verkopers, alles op stock, waardoor inladen zeer vlot ging.

Zeer uitgebreide uitleg gekregen, met een pasklaar antwoord op al onze vragen. Dit boven op hun prijzen kan ik deze zaak enkel maar aanraden wat een top service!

C
Carlo Van Acker

Bedankt Paul voor de topservice!!! 👍
Geweldige winkel met goede prijzen en fantastische producten. Ze helpen in elke situatie. Zeker aangeraden!!!!

B
Beata A

Bij terecht gekomen via mond aan mond reclame, en blij met de tip.
Heel vriendelijke bediening! Ondanks dat het voor de twee verkopers waarschijnlijk erg druk kan zijn, nemen ze alle tijd om de klanten te helpen en vragen te beantwoorden.
Daarnaast ook een mooi gamma ter beschikking.

H
Hannelore Deprez

Deze week online bestelling gedaan, 3 dagen later netjes voor de deur geleverd. Top service! Ik raad dit aan iedereen aan.

J
Jozefien Van Puyvelde

Super vriendelijke gasten, veel keuzen , goede prijzen.
Heb mijn pvc vloer gevonden.
Kom nog terug

P
Pao Bo

Aantrekkelijke prijzen en snelle levering. Wanneer ik bericht kreeg dat mijn gekozen vloer niet genoeg in voorraad was, boden ze mij meteen alternatieven aan die binnen mijn budget lagen. Communicatie verliep vlot via mail. Aanrader!

S
Sam Carlier

Heel veel keuze in vloer,ik heb online besteld,mailverkeer ging heel snel,dadelijk antw op vragen enz,alles thuis aangekregen op het afgesproken tijdstip,keurig verpakt zoals het hoort,heel tevreden over, niks op aan te merken,echt een aanrader

C
Christof Timmermans

Hele goede deal kunnen doen! Echte aanrader! Heel vriendelijk geholpen bij het ophalen van de gekochte materialen! Hele behulpzame werkkrachten!!!

J
Julie Vanwynsberghe

Vriendelijk geholpen
Op de mail snelle antwoorden gekregen op vragen die ik had
De vloer ziet netjes en is vlot geleverd door vriendelijke chauffeur
Jullie zijn toppers!!

A
Amando Sabono

Gedaan met modder onder onze schommel :-). En gezellig ingericht speelhuisje. Heel vlot een groot stuk kunstgras gehaald bij Floor Depot. Heel vriendelijke verkoper en veel in voorraad, waardoor je het snel krijgt en meteen aan de slag kan! Een aanrader.

F
Famke Dhondt

Top service ! Rap geleverd en mooi materiaal. Aanrader !!!

K
Kimberly Lecocq

Onze aankoop ging vlot en zonder moeite. Alleen bij de plaatsing van de vinyl enkele maanden later bleek dat wij op een slechte lot waren gevallen . Het klantendienst van Floor-Depot reageerde onmiddelijk en bood ons spontaan een genereuse compensatie voor het ongemak . Scherpe prijzen, brede keuze en een geweldige zeer efficiente klantendienst maken van Floor-Depot een echte aanrader.

P
Philippe Vandiest

Erg blij met de service, veel keuzes en de medewerkers werken erg hard, respect! Was de rit vanuit Nederland zeker waard! Ook hebben we een mooie vloer kunnen vinden voor een mooie prijs. Raad zeker dit bedrijf aan, je moet alleen niet heel veel haast hebben.

T
Tim van Druenen

Hier Laminaat en ondervloer gekocht lage betaalbare prijs voor behoorlijke kwaliteit ik beveel floor depot aan met plezier vanuit antwerpen ga ik hier in de toekomst nog shoppen.

D
Davy Cl

Snel, correct, vriendelijk, behulpzaam, zeer efficiënt en on-top-of-things.
Fantastische service en bereikbaarheid.
Hier kunnen er vélen een voorbeeld aan nemen.
Top!

L
Leen Draye

bij de keuze veel uitleg gekregen en er werd tijd voor de klant genomen. Hebben onze laminaat nog wat mogen bij hun stockeren, en nadien levering, betaling alles heel goed. Hele vriendelijke mensen. professioneel. Zal niet nalaten om hier nog terug te komen. Ik kan deze firma iedereen aanraden.

M
Marina Vanderschommen

Prachtige producten voor een correcte prijs met een vlotte, vriendelijke service er bovenop! Dank Paul-Mathieu! Groet Gella VDC

G
Gella Vandecaveye

Paul-Mathieu is een heel vriendelijke verkoper, hij bood eveneens hulp aan bij de levering aan huis. Een aanrader!!

Rik Coghe

Geweest en ons goesting gevonden tegen goede prijs!
Correct en vriendelijke uitleg door verkoper. Aanrader!

Jonas Bauwens

Enorm aan te raden! Kwaliteits producten aan een goede prijs. Mijn laminaat via de online winkel besteld, was binnen de 2 dagen geleverd. Ook super hulp gehad bij de aankoop van mijn vloer.

T
Thibault Derammelaere

Had van deze zaak gehoord via de radio, heb er een prachtige vloer gekocht voor een topprijs! Service en kwaliteit 12 op 10!!

A
Arno Craeynest

Mooi & groot aanbod aan heel scherpe prijzen mét een top service!
Dank je wel team Floor-Depot!

C
Caroline Kemseke

Zeer ruime keuze aan interessante prijzen. Vriendelijk personeel en duidelijke informatie

N
Nicole Roels

Customer service = TOP! Heb online laminaat gereserveerd en werd bij de ophaal nogmaals uitstekend begeleid en geholpen door Paul en zijn team! Prijs was top, service was top, zeker een aanrader!

Gilles Vercaemst

Vinyl van Quickstep gekocht voor onze badkamer, zeker een aanrader!!! Ruime keuze in kwaliteitsmateriaal, alles op voorraad, vriendelijke behulpzame niet opdringerige verkoper en nergens goedkoper gevonden!!

M
Mariska Leutenez

Heb een reservatie online gemaakt en heb dan dankzij de goede service van de zaakvoerder ter plaatse de juiste vloer gevonden. Aangenaam verrast van de keuze mogelijkheden en de prijzen!

A
Amélie Vercaemst

Uitstekende service. Steeds ontvangen met een glimlach. Vriendelijk en behulpzaam.
Heel mooie prijzen voor goeie kwaliteit.
Ruim aanbod en super communicatie.

M
Maïté VdV

Volledige bovenverdieping voorzien van laminaat van bij FloorDepot. Super service, top kwaliteit. Ga binnenkort kijken voor kunstgras en vinyl.

E
Emile Vanassche

We hebben onze laminaat gekocht bij Floor-Depot voor een prikje van de normale verkoopprijs. heel tevreden en zeer vriendelijke verkoper

H
Hugo Van dierendocnk

Interessante shop. Wij hebben online laminaat gereserveerd, daarna een afspraak gemaakt en gekocht voor onze bovenverdieping. goede prijs/kwaliteit

C
Camille Lambrecht

Vriendelijke bediening, behulpzaam. Degelijk materiaal voor een betaalbare prijs

Jeffry Stroobant

Zeer tevreden.
Prijs/kwaliteit zit goed.
Correcte levering.

V
Virginie Buyse

Zeer vriendelijke mensen en goeie service, wanneer er iets niet meer in voorraad is of op stock wordt er direct door hen contact opgenomen om naar een oplossing te zoeken. ???

Kris Gansemans

Vlotte levering, goed en vriendelijke communicatie :)!

B
Britt Vloeberghs

Goede prijzen en kwaliteit

L
Lesley De Smet

Mooi en correct aanbod, alles verliep vlot. heel tevreden!!

F
Frederic Tibergyn

Zeer ruime keuze, overzichtelijk voor elke prijscategorie en bovenal een zeer vriendelijk onthaal.

L
Lucas Vandeputte

Crazy kortingen tot -75%

Rechtstreeks van de fabriek naar de particulier. Specialist in eindereeksen, restpartijen én overstock van vloerbekleding.

Snelle levering tot aan de deur!

Online of ter plaatse besteld kan worden geleverd tot aan de deur!

Gigantische voorraad (+500.000m2 op stock)

Alles direct beschikbaar in ons depot zonder lange wachttijd!

Grote hoeveelheden of een totaalproject? Vraag een offerte.

Contacteer ons
Contactinformatie
Maandag Gesloten
Dinsdag 13:00 - 18:00
Woensdag 13:00 - 18:00
Donderdag 13:00 - 18:00
Vrijdag 13:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om je surfervaring te optimaliseren. Meer info