Garantie

Als het product niet goed werkt of als er een probleem is met de levering, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan direct voor u aan de slag. Wettelijk gezien vallen onze producten onder fabrieksgarantie mocht u vragen hebben over een bepaald product en zijn garantie. Vraag hierover meer informatie via ons contact formulier. Als uw probleem binnen de garantie valt, zullen we het gratis repareren of vervangen.

uitzonderingen;

  • Wij geven alleen fabrieksgarantie op vloeren die op onze eigen ondervloeren gelegd zijn, mits de ondergrond ook vlak is. We kunnen helaas geen garantie geven op alternatieve ondervloeren die niet van ons zelf komen. Er is grote kans dat deze ondervloer niet vocht dicht is, instabiel is of te veel veert. Twijfel je over de keuze voor de juiste ondervloer? Neem gerust contact met ons op!
  • Laminaat kan absoluut niet over vloerbedekking heen worden gelegd. Vloerbedekking is nooit helemaal vlak, wanneer laminaat over vloerbedekking heen wordt gelegd en er daarna over heen wordt gelopen dan bestaat de kans dat de groeven van het laminaat kan gaan knappen. Daarnaast gaat er altijd van alles in de vloerbedekking zitten, denk hierbij geur of huisstofmijt. Wanneer laminaat over vloerbedekking wordt gelegd ga je de vloerbedekking helemaal afsluiten. Dit kan resulteren in een hele onaangename lucht. Indien je er toch voor kiest om laminaat over vloerbedekking te leggen vervalt de volledige fabrieksgarantie!