Op de fabrieksgarantie van uw gekozen vloer bedoeld men de verwachte levensduur van de vloer.
Fabrieksgarantie wordt gegeven tegen slijtage van de toplaag onder normale omstandigheden. Gebruiksklasse-aanduiding geeft de dikte van het product aan en de omstandigheden waaraan het wordt blootgesteld. Hoe hoger de slijtageklasse, hoe langer de levensduur en garantieperiode.
Dus zit je met vragen  over de garantie of iets anders, neem dan gerust contact met ons op!
Garantie wordt gegeven op fabricagefouten, exorbitante kleurverschillen en beschadigingen. Deze moeten worden gecontroleerd voordat u met de installatie begint.
Als er een fabricagefout is, contacteert u ons onmiddellijk.
UITZONDERINGEN:
  • Zwelling en Spleten (losse naden) in de vloer wanneer de klant de vloer zelf legt, vallen niet onder de garantie.
  • Ze zijn verantwoordelijk voor een vlakke ondergrond en een stevige ondervloer die zorgt voor stabiliteit zonder hobbels.
  • Ook moet de klant ervoor zorgen dat het materiaal goed vastklikt, krassen en deuken vallen niet onder de fabrieksgarantie en dit is het probleem van de gebruiker. Bevestig vilt op meubels en andere zware voorwerpen om krassen te voorkomen. We raden aan om vloerkleden en andere beschermende elementen toe te voegen aan bureaustoelen en speelplekken. Daarnaast moet de stofzuiger ook goed gekalibreerd zijn.
  • Schade veroorzaakt door selectieve belasting door schoenen met stenen, stoelen of naaldhakken vallen helaas niet onder de fabrieksgarantie, evenals  ondeskundig vloeronderhoud. Ook zal bij teveel water de vloer opzwellen, wat niet onder de fabrieksgarantie valt.
Dus zit je met vragen  over de garantie of iets anders, neem dan gerust contact met ons op!